Hjem > Nyheder > Industri nyheder

Lugter vandflasken, du køber, altid? Det er derfor, du ikke har valgt!

2024-05-23

Vejret er blevet varmere på det seneste, og mange vil også skifte til en ny vandkop.Glas kopperog plastikkopper er meget populære om foråret og sommeren, men nogle gange oplever man, at de nyindkøbte vandkopper altid har en alvorlig lugt. , Uanset hvordan du vasker det, kan det ikke forsvinde. Ikke alene føles det altid stinkende, når du drikker vand, men du vil også bekymre dig om helbredsproblemer, hvis du bruger det i længere tid. Dette viser, at du ikke har valgt det rigtige vandglas, så hvordan vælger du et vandglas.

Kig først på materialet. Til glaskopper anbefales det at vælge højborosilikatglas, som er modstandsdygtigt over for høj temperatur og syre og korrosion, og glasmaterialet er generelt smagløst. Det alle dufter er mest smagen af ​​koplåget og tætningsringen, så tætningsringen skal så vidt muligt være lavet af silikonegummi. Materiale, låget på koppen skal være lavet af pp og rustfrit stål, der kan bruges i fødevarekontakt så meget som muligt.

For plastikkopper kan du se på trekantmærket i bunden af ​​koppen. Der er tilsvarende tal i den. Det anbefales at vælge nr. 7 plast pc-materiale. PC bruges ofte i elkedler, vandkopper, sutteflasker osv. Fx er den almindelige drikkevareflaske nr. 1 plastik, og det anbefales ikke at genbruge varmt vand.

Dernæst skal du se på mærket. Ved køb skal du vælge kopper produceret af almindelige producenter. Generelt er materialerne og kvalitetskontrollen af ​​mærkevarer strengere, og det er ikke let at blive narre. Køb dem ikke billigt. Det er trods alt en beholder til drikkevand hver dag. , sørg for at vælge en sund.

Endelig genereltnye koppervil have en svag lugt, som kan forsvinde efter rengøring og tørring. Dette er et normalt fænomen. Når du modtager en ny kop, kan du skylle den med opvaskemiddel eller lave en kop grøn te og citronte for at slippe af med lugten og derefter lufte ud og tørre den inden brug.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept