Hjem > Nyheder > Industri nyheder

Funktioner af glasdækket skål

2024-09-23

Skålen med glaslåghar en høj gennemsigtighed, så du tydeligt kan observere tesuppens farve og udvidelsen af ​​tebladene under tebrygningsprocessen, hvilket er en hjælp til at smage kvaliteten af ​​teen og brygningsprocessen.


Glasmateriale har en hurtigere varmeafledningsegenskab og kan hurtigt aflede varme, hvilket reducerer risikoen for at blive brændt og gør det sikrere og mere behageligt 


Glasdækkede skålehar også nogle ulemper, såsom at blive let forbrændt, især når man hælder vand i skålen. Fordi glas leder varme hurtigt, kan varmen let spredes til kanten af ​​skålen, hvilket får det til at føles varmt, når det holdes. Fordi overfladen af ​​den glasbeklædte skål er glat og ikke let at farves, er den meget nem at rengøre.


Selvom  Engros tekander af glashar en moderne æstetik, er de måske ikke så praktiske og holdbare som tekander lavet af andre materialer, såsom hvide porcelænstekander, som er bedre til at holde varmen, mindre tilbøjelige til at absorbere aromaen og smagen af ​​te, og har en glat overflade, der er let at rengøre og vil ikke forårsage lugtoverførsel.


Generelt giver glasdækkede skåle bekvemmelighed til at observere tesuppen under tebrygningsprocessen på grund af deres gennemsigtighed og hurtige varmeafledning. Men på grund af deres materialeegenskaber har de også nogle gener i brug, såsom at de let skoldes. Når du vælger at bruge en glasoverdækket skål, skal du afveje dens fordele og ulemper og beslutte, om det er egnet at bruge en glasoverdækket skål til tebrygning baseret på dine personlige brugsvaner og behov.



X
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept